ZAPAŽEN USPEH ZAJEČARSKIH MASTER STUDENATA SA FAKULTETA ZA MENADŽMENT NA BEOGRADSKOM DAVOS-U STUDENATA

0

Dana 10.03.2017. godine na predavanju o Socijalnom preduzetništvu u Beogradu, koje je organizovano od strane Privredne Komore, Nacionalne službe za zapošljavanje, Fakulteta političkih nauka i CEDEM -a (Centar za edukaciju i emancipaciju mladih) studenti Fakulteta za menadžment iz Zaječara, Biljana Stefanović i Mirjana Vodović, aktivno su učestvovale u kvizu znanja o socijalnom preduzetništvu i ušle u kategoriju četiri najboljih. Potrebno je napomenuti da je ovaj skup, odnosno kviz okupio studente sa državnih visokoškolskih institucija, kako iz Beograda, tako i iz čitave Srbije. Među studentima sa državnih Fakulteta, Fakulteta političkih nauka, Ekonomskog fakulteta, FON-a, Filološkog i Pravnog fakulteta, zaječarke su postigle visok plasman, pokazavši zavidni nivo znanja te osvojivši i vredne nagrade, kao što su knjige i karte za LOVE fest u Vrnjačkoj banji.

Biljana Stefanović je osnovne studije završila na Fakultetu za menadžment u Zaječaru, kao student generacije sa prosekom 9.83, a svoju dalju edukaciju nastavila takođe na Fakultetu za menadžment upisavši 5. godinu, odnosno Master akademske studije ekonomije i trenutno se nalazi u fazi izrade master rada. Mirjana Vodović, je takođe svoje Osnovno akademsko znanje stekla na Fakultetu za menadžment u Zaječaru, kao diplomirani menadžer, a ove školske godine se odvažila da upiše i Pravni fakultet, takođe u Zaječaru, Džon Nezbit univerziteta. Obe devojke su aktivne učesnice i studentskog parlamenta, a obzirom da su izuzetne po proseku, ističu se u raznim aktivnostima, kako nastavnim tako i vannastavnim, u organizaciji Fakulteta za menadžment u Zaječaru.

Nakon predavanja o liderstvu g-đe Neve Rajković, konsultanta za razvoj i menadzment ljudskih resursa, koja je govorila o Maslovljevoj piramidi potreba u okviru teme predavanja „Liderstvo iznutra. Šta je uspeh i kako do njega?“ u interakciji sa njom, naše zaječarke su jedine aktvno učestvovale te na sebe i sam Univerzitet, kao i grad odakle su došle, Zaječar i Fakultet za menadžment, skrenule pažnju šire javnosti.

U toku predavanja o socijalnom preduzetništvu, organizovan je kviz znanja iz ove oblasti, na kome je Biljana Stefanović bila najbrža i odgovorila na postavljeno pitanje. Tu je i osvojila knjigu „Biznis po meri čoveka“, autora Nedeljka Kovačiċa i Natalije Gostović. Potrebno je istaći činjenicu da su jedino Biljana i Mirjana bile studenti sa privatne visokoškolske obrazovne institucije, odnosno sa Fakulteta za menadžment u Zaječaru, Džon Nezbit univerziteta iz Beograda, ali da su među svim ostalim bile najaktivnije i najbolje. Redakcija Zaječar on-line se raduje uspehu naših zaječarki i od srca im želi da znanjem i dalje nižu samo pobede.

LEAVE A REPLY